Oct 17, 2016

Kirja-arvostelu: Henkka Hyppönen Pelon hinta

Sorry for the English speaking readers this review is in Finnish. Reason is that this book hasn't been published in any other languages than in Finnish.

Henkka Hyppösen Pelon hinta tuli minulle lukuun pienen kirjakerhomme kautta. Ollakseni täysin rehellinen, en usko, että olisi kirjaa muuten lukenut. Pidän kyllä Henkka Hyppösestä ja hänen tavastaan esiintyä, mutta oli vaikea nähdä häntä tiedekirjailijana.

Tämä ajatus Henkka Hyppösestä kirjan kirjoittajana, kummitteli mielessäni koko kirjan alkuosan. Olen myös lukenut tosi vähän suomenkielistä kirjallisuutta viimeiseen kymmeneen vuoteen, niin meni pitkään päästä sisälle koko kirjaan.

Aihe sinänsä oli mielenkiintoinen ja siellä oli muutamia tosi hyviä tarinoita pelosta. Lisäksi aihetta käsiteltiin monesta eri näkökulmasta ja tuotiin hyvinkin erilaisia tutkimuksia esiin.

Jossain kirjan puolivälissä alkoi jo tuntua, että Henkka Hyppönen oli halunnut laittaa kaikki hyvät tarinat ja tutkimukset samaan kirjaan ja välillä yhteys pelkoon oli jo aika kaukaa haettua. Tämä vaivasi koko lopputeosta, kaikesta yritettiin tehdä pelkoa ja pelolle koitettiin löytää hintansa. Esimerkkinä laskelma siitä kuinka monta yritystä Suomessa jää perustamatta pelon takia, se laskelma oli jo aika kaukaa haettua.

Sinänsä kirja oli soljuva ja helposti luettava. Tekisi mieli suositella kirjaa monille, mutta toisaalta taas aihepiiristä on varmasti parempiakin kirjoja. Jos Henkka Hyppösestä pitää TV tai radio-ohjelmien perusteella, niin ehkä tähänkin opukseen kannatta tutustua.

Written by +Henri Hämäläinen

7 comments:

 1. Pidän siitä paljon. Tiedät tarkalleen, mitä te puhutte, missä muut ihmiset ovat lähtöisin tästä asiasta. Olen iloinen, että minulla oli onni sattumalta blogiisi. Pidän siitä!

  Best Dental Marketing Ideas 2016 - Optimized360.Com

  ReplyDelete
 2. Blog and Forum Integration and other outsider API Integration. Being one of the main online business web improvement organization in India we for the most part concentrates on building redid and incorporated web based business answers for our customers over the globe. AMP

  ReplyDelete
 3. Ceaselessly steady and an exceptional sense of duty regarding the universe of bloggers.
  seo services provider

  ReplyDelete
 4. This is genuinely an awesome read for me. I have bookmarked it and I am anticipating perusing new articles. Keep doing awesome!
  Web Development

  ReplyDelete
 5. I am thankful to the writer for forming this. Can't sit tight for another blog by this writer.
  mason soiza

  ReplyDelete
 6. I really loved reading your blog. It was very well authored and easy to understand. Unlike other blogs I have read which are really not that good.Thanks alot! Webdesign

  ReplyDelete
 7. Awesome and interesting article. Great things you've always shared with us. Thanks. Just continue composing this kind of post. Webdesign bureau

  ReplyDelete

Word is free, please leave your comment here: